Over ons

"Take a Swim" is een onderdeel van "Terrastegel.be" we zijn gevestigd langs de Oostendestraat 268 in Torhout. Zaakvoerders Pieter Myny en Dagmar Verhanneman openden in februari 2021 hun gloednieuwe showroom. Een vijftal jaar geleden zijn we ons beginnen specialiseren in alle buitenprojecten. Ondertussen is mijn echtgenote in de zaak gekomen en is er nu dus ook een fysieke showroom waar klanten terecht kunnen om materialen te kiezen en realisaties te ontdekken.
Doordat Dagmar nu ook in de zaak zit, kan zij zich focussen op het papierwerk en de showroom en kan ik nog vaak mee werken op de werf.

foto
foto
wij

Ons team & realisaties

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een team van tien mensen. Ondanks corona zagen we onze omzet verdrievoudigen. Mensen hebben tijdens die lockdowns echt wel beseft dat het ook in eigen tuin aangenaam vertoeven kan zijn. We doen dan ook vaak totaalprojecten waarbij we de volledige tuin onder handen nemen en helemaal opnieuw uittekenen en aanleggen. Het feit dat we alles in eigen beheer en met eigen mensen doen is een ongelofelijke meerwaarde, niet in het minst voor de klant.’"Take a Swim "in Torhout is gespecialiseerd in het aanleggen van bouwkundige zwembaden met liner. We doen heel vaak totaalrenovaties van tuinen en daarbij wordt steeds meer gekozen voor het aanleggen van een zwembad’, vertelt Pieter verder. ‘We leggen zo’n 30 zwembaden per jaar in eigen beheer en kunnen vlot werken, omdat we van niemand afhankelijk zijn. Als het puur gaat om het aanleggen van een zwembad en de afwerking ervan met boordstenen kan dit in twee weken gerealiseerd worden. Het liefst doen we totaalprojecten van A tot Z. ‘We nemen dan de volledige tuin onder handen, waarbij we niet alleen de tuin aanleggen met kunstgras of het zwembad voorzien, maar waarbij we ook gevraagd worden om de omheiningen en bijhuizen zoals carports te voorzien. De klant heeft bij ‘Take a Swim’ één aanspreekpunt en wij werken niet met onderaannemers. We hebben ook alle materiaal zoals kranen en vrachtwagens in eigen beheer. Dat is een behoorlijke investering, maar je plukt daar sowieso de vruchten van. ‘Take a Swim’ legt zwembaden in heel Vlaanderen. We gaan sowieso altijd eerst bij de klant langsom te horen wat die wil en dan tekenen we een volledig plan uit van hoe de tuin er zou kunnen uitzien. In onze toonzaal kan de klant alle materialen komen kiezen zwembadboordstenen , rolluiken , kleur liners , bodemreinigers. Omdat we met ‘Take a Swim’ gespecialiseerd zijn in totaalprojecten voor buiten bieden we ook tuinmeubilair aan via onze webshop op Enjoy-Outside

Interesse in een Take a Swim pool?

Een zwembad in uw eigen tuin?